LINDURA Meister Hightech vloeren - Focke Houtenvloeren

Meister Hightech vloerenmeister-logo-5b

Lindura collectie – een sterk karakter.

Niets is zo krachtig als een idee, waar de tijd rijp voor is. Met Lindura® presenteert MEISTER nu weer een innovatie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. De Wood-Powder-technologie verandert daarbij een normale houten vloer in een unieke houten hightech-vloer. Deze wereldprimeur combineert toplagen van echt hout met Wood-Powder en is opnieuw een voorbeeld van het enthousiasme waarmee zij steeds weer nieuwe vloeren ontwikkelen.

De toplagen van echt hout met hun rijkdom aan scheuren, knoesten en poriën bieden de beste voorwaarden voor een blijvende verbinding met het natuurlijke materiaal van Wood-Powder. Het resultaat zijn levendige tot rustieke, geborstelde en natuur-geoliede landhuisplanken met een fascinerende, tot nu toe ongekend optiek en een opmerkelijke stevigheid – precies wat echte karakters onderscheidt. Lindura® staat voor duidelijke oorspronkelijkheid, want door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en houtporiën bijzonder benadrukt. Natuur-geolied en met een rijk kleurenspel is elke plank op die manier een begroeting uit de natuur en door de fijne Wood-Powder is Lindura® niet alleen stevig, maar vanuit elk oogpunt ook uniek componenten. Tevens geschikt voor plaatsing waar vloerverwarming aanwezig is

Maatvoering: Eikenvloeren 11 mm dik x 27 cm breed x 2.20 m1 lang of 11 mm dik x 32 cm breed x 2.70 m1 lang.

Vloerdelen zijn geborsteld en natuur geolied en mat gelakt (alleen in 27 cm breed) Vanaf  € 83,95 p/m2

Foto’s geven een kleine indruk van de Meister Lindura collectie.

MeisterDesign.life collectie – De vinylvloer zonder vinyl

De authentiek ogende houtdessins van onze nieuwe design vloerbedekkingen zijn ontleend aan echt hout. Deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren. MEISTER designvloeren zijn bijzonder robuust. Design vloerbedekkingen leveren de ideale voorwaarden om zowel particuliere als commerciële ruimtes bij normale belasting vorm te geven. De nieuwe Vinyl designvloer is het antwoord van Meister op de populaire pvc-vloer. Vinylvloer is 100% vrij van pvc, en andere weekmakers. Dit maakt duidelijk dat aan deze vloer geen enkele ecologisch bezwaar kleeft. Van echt tot trendy bieden de MeisterDesign vloeren een grote optische variatie. Vuil en water? Geen probleem voor de watervaste MeisterDesign.life. Ook sterk zonlicht deert hem in tegenstelling tot vinylvloeren niet. In principe is de loopstille vloer geschikt voor badkamers en alle soorten woonruimtes, maar vanwege zijn ongevoeligheid past hij bij uitstek in ruimten met een directe verbinding naar buiten. Tevens geschikt voor plaatsing waar vloerverwarming aanwezig is. Waarom zonder vinyl? Wat veel mensen niet weten >>vinyl<< stamt van het begrip pvc: polyvinylchloride. Dat is perse niet slechts – maar het kan weekmakers bevatten, die bezwaren voor de gezondheid en milieu met zich meebrengen. Om nog maar te zwijgen van de geuren die eruit vrijkomen. Daarom komt er bij Meister geen vinyl of pvc in en op de vloeren.

Made with ECURAN. Ecuran is het hoogwaardige composietmateriaal voor veeleisende vloeroplossingen. Het is gebaseerd op het zogeheten biopolyurethaan, dat voor een groot deel wordt vervaardigd uit plantaardige olieen zoals koolzaad of ricinusolie en in de natuur voorkomende minerale componenten zoals krijt. Ecuran heeft geen nadelige invloed op de gezondheid, want er komen geen weekmakers, oplosmiddelen en chloor aan te pas.

Maatvoering: MeisterDesign.life vloeren: 5 mm dik x 21.4 cm breed x 1.29 m1 lang . Vloerdelen zijn geborsteld. Prijs € 63,95 p/m2

Foto’s geven een kleine indruk van de MeisterDesign.life collectie.

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende prijsopgave of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Share